Over Ons

Over Ons

Even kennis maken
Fortuin Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing (isolatie en afbouw) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Vervolgens bespreken we samen met u een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. 
 
Fortuin Isolatie werkt alleen met gerenommeerde producten zoals: 
 
  • Knauf Supafil spouwmuur isolatie  
  • Knauf Timberframe 
  • Kingspan binnen en buiten dak isolatie 
  • Metal stud 
  • Fermacel en gips
 
Neem nu contact met ons op en onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, om u een professioneel advies over het juiste isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand te geven.
Wij hebben een huis uit 1900 gekocht. De vorige bewoner had een gasrekening van over de 5000m3(!). Wij hadden ons eerste jaar een rekening van 3500m3. Nadat Fortuin Isolatie klaar was met het isoleren van de woning, is het verbruik gestabiliseerd rond de 1800m3.
L. Verhagen
Nijmegen

Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek aan

Wilt u graag uw woning isoleren? Welke isolatie moet u nemen en is daar een subsidie voor? Wij helpen u graag met een vrijblijvend adviesgesprek. Vraag nu een GRATIS isolatiecheck aan en ontdek waar u het meeste op kunt besparen!