Vloer isolatie

Vloer isolatie

Klaar met koude voeten en vocht in uw woning? Laat uw vloer isoleren

Klaar met koude voeten en vocht in huis? Laat dan uw vloer isoleren. Dat voelt niet alleen prettig aan maar uw energiekosten gaan ook omlaag. De isolatielaag houdt koude lucht en vocht uit de kruipruimte tegen en de warmte blijft beter in uw huis hangen. Omdat u minder warmte verliest, hoeft uw cv-ketel (of warmtepomp) minder hard te werken en gaan uw energiekosten omlaag. Goed voor uw portemonne én het milieu dus.

Welke soort vloerisolatie het beste is, is afhankelijk van een aantal factoren. Een houten vloer vraagt namelijk om een andere aanpak dan een betonnen vloer. Dat geldt ook voor een vloer zonder kruipruimte. Er zijn diverse methodes en materialen die toegepast kunnen worden afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Besparing en winst

In een gemiddelde hoekwoning bespaart u tot wel € 225 per jaar met isolatie tegen de onderkant van de vloer. Voor vloerisolatie betaalt u één keer, maar de besparing ziet u elk jaar terug op uw energierekening. En het is ook nog eens goed voor de waarde van uw woning.

Subsidie

Er is een landelijke subsidie voor isolatie. Daarmee kunt u ongeveer 20% van de kosten terugkrijgen, maar alleen als u 2 maatregelen neemt. Bijvoorbeeld vloerisolatie én de isolatie van een ander deel van uw huis, zoals uw dak, muren of ramen. U mag ook één isolatiemaatregel combineren met een warmtepomp, zonneboiler of warmtenet-aansluiting.
Bekijk hier de voorwaarden.

Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek aan

Wilt u graag uw vloer isoleren? Welke isolatie moet u nemen en is daar een subsidie voor? Wij helpen u graag met een vrijblijvend adviesgesprek. Vraag nu onze GRATIS vloer isolatie check aan en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Wat anderen over ons zeggen

Wij hebben onze kruipruimte laten isoleren door Fortuin Isolatie. Het verschil is direct merkbaar. Geen koude voeten en onderbenen meer. In de avond blijft het merkbaar langer warm waardoor wij onze thermostaat eerder kunnen verlagen. Tevens hebben wij 10 jaar garantie op onze isolatie, dit vinden wij wel rustgevend. Wij hebben goede ervaringen met Fortuin Isolatie gehad.
J. van Beekum
Apeldoorn