Spouwmuur isolatie

Spouwmuur isolatie

De snelste, makkelijkste en goedkoopste manier om uw woning te isoleren

Spouwmuurisolatie is één van de snelste, makkelijkste en goedkoopste manieren om uw huis te isoleren. Het levert ook veel voordelen op: een warmer huis, een lagere energierekening en een beter milieu. Een aanrader dus! Maar kan het in uw huis? Hoeveel betaalt en bespaart u precies? En waar moet u op letten?

Een spouwmuur bestaat uit 2 muren met een paar centimeter ruimte ertussen (de spouw). Die ruimte kunt u laten vullen met isolatiemateriaal. Maar niet ieder huis heeft een spouwmuur: huizen die voor 1920 zijn gebouwd, hebben vaak alleen enkelsteens muren.

Wist u dat al?

Voor deze klus zijn wij maximaal één dag aan het werk en we hoeven niet eens uw huis in. We spuiten het isolatiemateriaal namelijk vanaf de buitenkant in de gevel. Ook geen rommel in huis dus! Aan het einde van de dag voelt uw huis prettiger: de muren geven minder kou af, de warmte blijft beter hangen en is beter verdeeld over de ruimte.

Subsidie

Er is een landelijke subsidie voor isolatie. Daarmee kunt u ongeveer 20% van de kosten terugkrijgen, maar alleen als u 2 maatregelen neemt. Bijvoorbeeld spouwmuurisolatie én de isolatie van een ander deel van uw huis, zoals uw dak, vloer of ramen. U mag ook één isolatiemaatregel combineren met een warmtepomp, zonneboiler of warmtenet-aansluiting.
Bekijk hier de voorwaarden.

Vraag eenvoudig een gratis adviesgesprek aan

Wilt u graag uw muren isoleren? Welke isolatie moet u nemen en is daar een subsidie voor? Wij helpen u graag met een vrijblijvend adviesgesprek. Vraag nu onze GRATIS spouwmuur isolatie check aan en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Wat anderen over ons zeggen

Uit ervaring kan ik mededelen dat het hele huis, boven en beneden de spouw isoleren zoveel extra comfort met zich meebrengt dat je beter vandaag dan morgen die hele muur kunt volgooien! Ik zou zeggen DOEN! Volgend jaar ben je het geld al vergeten 🙂
B. van den Bos
Wageningen